Master jouw Leven

Veelgestelde vragen

Het antwoord waar je naar op zoek was

Het feit dat je bij Master jouw Leven een 30 dagen geschreven cursus (met ondersteuning van video’s) krijgt is een echte aanwinst. Zo breng je dat wat je leert direct in praktijk en laten wij je echt nadenken over de stof die we je leren.

Daarnaast heeft Master jouw Leven een uniek Transformatie Werkboek ontwikkeld. Een werkboek waarin jij jouw antwoorden opschrijft. Door je antwoorden op te schrijven kun je deze na de cursus teruglezen zodat je na het behalen van je certificaat nog steeds resultaten behaalt.

Wij gaan voor resultaten op lange termijn en met 30 dagen structuur en regelmaat creëer je gegarandeerd resultaat. Daarom zullen er in totaal 12 cursussen verschijnen om je zo een heel jaar lang te kunnen laten transformeren naar de beste versie van jezelf.

10 minuten per dag is de ideale studietijd. Door het werken in kleine blokken van 10 minuten onthoud je de leerstof beter en bereik je met minimale tijd een maximaal resultaat.

Door de investering laag te houden maakt Master jouw Leven zelfontwikkeling en bewustzijn voor iedereen toegankelijk.

De hele online omgeving van Master jouw Leven is mobile friendly en dat wil zeggen dat jij ook een cursus kunt volgen op jouw mobiel. Leren terwijl je reist met het openbaar vervoer, wacht op een vriend/vriendin of wanneer je thuis op de bank zit. Altijd en overal leren, dat is Master jouw Leven.

Ja, na het afronden van elke cursus krijg jij een Master jouw Leven certificaat. Met dit certificaat Master jij dit onderdeel van jouw leven.

Het behalen van je certificaat is slechts het begin van jouw transformatie. Om de beste versie van jezelf te worden zijn er meer gebieden om je in te ontwikkelen. Daarom zullen er in totaal 12 cursussen zijn en zal er op den duur een mogelijkheid komen om toe te treden tot Masterclasses en de Transformatie Coach Opleiding.

Transformatiecoach Danny van Brussel is op dit moment hard aan het werk om de volgende cursussen ook online te brengen. Doordat deze cursussen te maken hebben met Persoonlijke ontwikkeling en Spirituele ontwikkeling ondergaat Transformatiecoach Danny van Brussel op dit moment ook een transformatie. Van Beste Personal Trainer van Overijssel naar Master jouw Leven Transformatie Coach. Deze ontwikkeling heeft zelf ook wat tijd nodig en daarom is de verwachting dat alle cursussen van Master jouw Leven eind 2020 online zullen staan.

Het komende jaar ontwikkelen we 10 nieuwe cursussen:
– Master jouw Gezondheid
– Master jouw Gedachten
– Master jouw Tijd
– Master jouw Geld
– Master jouw Seksleven
– Master jouw Energie
– Master jouw Geluk
– Master jouw Zijn
– Master jouw Levenslessen
– Master jouw Wereld

Daarnaast zal Master jouw Leven bezig gaan met het organiseren van Masterclasses. Een echt evenement waarbij iedereen die een Master jouw Leven cursus certificaat heeft behaald aanwezig kan zijn en met elkaar in contact kan komen. Deze dag zal onder leiding van Transformatiecoach Danny van Brussel staan en het idee is om tijdens deze dag van elkaar te leren en echt te connecten op een dieper niveau. Persoonlijke, Spirituele en Zakelijke ontwikkeling staan hierbij centraal.

En ‘last but not least’ zal er een mogelijkheid komen om een Master jouw Leven Transformatie Coach Opleiding te gaan starten. Deze coach opleiding zal minimaal 1 jaar in beslag nemen en de basis daarvoor zullen alle 12 de cursussen van Master jouw Leven zijn.

Wanneer jij creatieve ideeën hebt en graag met ons wil samenwerken om jezelf en ons naar een betere versie van onszelf te laten transformeren staan wij daar zeker voor open. Neem contact met ons op via het contactformulier en schrijf als onderwerp ‘samenwerking’. Wie weet connecten wij snel en transformeren we samen.

Via onze nieuwsbrief blijf jij het eerst op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

Jazeker, een cursus starten kan altijd en overal. Klik op onderstaande knop om jouw transformatie te starten. Veel succes!

Scroll naar top